Golfen in Mauritius

Mauritius is een paradijs voor de echte golfer

Als je een fervent golfer bent is er natuurlijk niets zo leuk als deze sport ook op vakantie te beoefenen. Een eiland als Mauritius is niet alleen een exotische vakantiebestemming om lekker te genieten van zon, zee en strand maar je kunt er ook nog eens perfect golfen omdat het eiland voorzien is van diverse golfbanen waar je zeker een balletje wilt slaan.

 

Golfbanen bij de vleet

Het eiland heeft 12 golfclubs die allemaal een goede waardering gekregen hebben van de mensen die er gespeeld hebben. Wil je graag golfen op een eiland in de Indische Oceaan? Kijk dan eens wat de mogelijkheden op Mauritius zijn. Je kunt een speciale golfvakantie boeken. Er zijn hotels die een eigen golfbaan tot hun beschikking hebben dus dat is natuurlijk ideaal. Als je zin hebt om te golfen ben je zo op de baan en je mag daar tijdens je verblijf dan ook altijd gebruik van maken.

Drie populairste golfbanen op het eiland

De drie populairste golfbanen van het eiland zijn ook meteen de drie beste banen. Dit zijn de golfbanen Heritage Golfclub, de Île aux Cerfs Golfclub en de Anahita Golf Course. Als je graag van tevoren wilt weten hoe de banen eruit zien kijk je het beste even op internet. Als je niet zo goed weet welke baan je leuk lijkt en waar je graag je vakantie wilt doorbrengen kun je ook voor jezelf eerst een selectie maken. Als je er zelf niet goed uitkomt kun je ook altijd een reis laten regelen door een specialist op dat gebied. Bij talloze reisbureaus kunnen ze een complete golfvakantie voor je in orde maken.

 

Kies een hotel met golfbaan

Voor een hotel inclusief golfbaan kijk je op internet bij de verschillende golfbanen die er zijn op Mauritius en de daarbij behorende accommodaties. Je kunt kiezen voor een hotel dat een eigen golfbaan heeft maar eentje waar een golfbaan dichtbij is behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Kies de baan die jou prettig lijkt

Om de juiste keuze te maken kies je eerst het aantal holes waaruit je wilt dat de banen bestaan. Dit kunnen er minder dan 18, tussen de 18 en 27 of zelfs meer dan 27 zijn. Het is in dat geval maar wat je zelf fijn vindt en hoe fanatiek je bent in de golfsport. Je kunt ook zelf kiezen in welke plaats de golfbaan zich bevindt. Dit is zeker makkelijk als je je oog al op een hotel in deze plaats hebt laten vallen want dan ben je er ook zeker van dat de golfbaan in de nabijheid is.

 

Vier vakantie op de golfbaan

Niet iedere golfbaan is natuurlijk precies hetzelfde: daarom kun je ook kiezen uit een aantal speciale kenmerken van de diverse banen. Kijk wat jij belangrijk vindt en maak op basis daarvan je keuze. Zo kun je er zeker van zijn dat je de juiste baan treft maar ook dat je vakantie een groot succes wordt en jij hard aan je techniek kunt werken.