Luchtvaartmaatschappijen naar Mauritius

Een directe vlucht naar Mauritius vinden is vaak best lastig. In de meeste gevallen worden er diverse tussenstops gemaakt. Meestal wordt Mauritius aangevlogen vanaf Dubai, Londen en Frankfurt. Daarnaast vliegen ook niet alle luchtvaartmaatschappijen naar Mauritius. Dit verklaart de meestal hoge prijzen voor een vliegticket. Wij vertellen je hoe je goedkoop en snel kunt vliegen dankzij de diverse luchtvaartmaatschappijen die naar Mauritius vliegen.

 

Air Mauritius

Het is sinds kort mogelijk om met een directe vlucht vanuit Amsterdam naar Mauritius te vliegen. Deze vluchten worden georganiseerd door Air Mauritius Limited. Het hoofdkantoor hiervan is gevestigd in de hoofdstad van Mauritius, Port Lois. Air Mauritius voert vluchten uit naar slechts 24 bestemmingen. Sinds maart 2018 is ook Amsterdam daar één van. De service aan boord is uitstekend te noemen. Bij Air Mauritius zijn alle hapjes en drankjes inbegrepen (met uitzondering van alcoholische drankjes op speciale wensen). Ook is de punctualiteit enorm goed. 8 op de 10 vluchten vertrekken precies op tijd.  

 

KLM

Het is ook mogelijk om met KLM te vliegen. Dit is de meest bekende luchtvaartmaatschappij van ons land. Als je met KLM vliegt is het vaak niet mogelijk om direct aan te vliegen naar Mauritius. Vaak wordt er een tussenstop gedaan bij zogenaamde hub vliegvelden, dit zijn speciale overstapvliegvelden.

 

Andere grote luchtvaarmaatschappijen die vliegen naar Mauritius

Er zijn nog veel meer luchtvaartmaatschappijen die indirect doorvliegen naar Mauritius. Een directe vlucht is vrijwel alleen mogelijk via Air Mauritius Limited. Grote luchtvaartmaatschappijen zoals Emirates en Air France bieden ook speciale vluchten aan naar dit mooie eiland. 

Vliegtickets vergelijken?

Wij raden aan om de prijzen van de vliegtickets goed te vergelijken. In veel gevallen ben je goedkoper uit als je gebruik maakt van een overstap of op een andere luchthaven instapt. Bekijk goed wat voor jouw de goedkoopste optie is.

Partijen waar je dit kunt doen zijn:

Skyscanner.nl

Cheaptickets.nl

Vliegtickets.nl