Île Plate

Île Plate wordt ook wel het paradijs op aarde genoemd. Dit strand is op zo’n 35 kilometer afstand ten zuidwesten van de hoofdstad Port Louis gevestigd. Het strand van Île Plate behoort tot één van de mooiste plekjes in Mauritius. Hier kun je urenlang genieten van de magische onderwaterwereld tijdens verschillende snorkel- en duikexcursies. Wie houdt van zwemmen, zonnen en snorkelen is bij dit strand aan het juiste adres.

Catamaran naar Ile Plate

Een boottrip naar Île Plate

Het strand van Île Plate is enkel te bezoeken via een boottocht. Deze is te boeken bij aankomst op het eiland. De dagtrip is all-inclusive. Drankjes, lunch en andere waren zijn allemaal inbegrepen bij de tocht. Eenmaal op het strand aangekomen hoef jij enkel nog te genieten. Dit strand is een geweldige aanrader voor iedereen die dol is op duiken en snorkelen. Je vindt hier een geweldige onderwaterwereld vol adembenemende koralen en exotische vissen. Tijdens de boottocht naar het strand is het zelfs mogelijk om walvissen te spotten!  

 

Adembenemend uitzicht

Aangekomen op Île Plate is het helemaal aan jou wat je graag wilt doen. Je kunt heerlijk zonnebaden op de hagelwitte stranden en genieten van het prachtige uitzicht van de blauwe, heldere zee, maar je kunt het ook van een hele andere boeg gooien. Actievelingen kiezen al snel voor een snorkel- of duikexcursie. Het is echter ook mogelijk om lekker te wandelen in de omgeving. Een wandeling rond de katholieke kerk is al voldoende om betoverd te worden door het geweldige uitzicht. Van alle kanten kun je uitkijken op de blauwe zee en geweldige natuur. Île Plate; een paradijs op aarde.