Huwelijksreis naar Mauritius

Ben je op zoek naar een idyllische huwelijksreis op een prachtig eiland? Zoek dan niet verder! Mauritius is een klein eiland, gelegen in de Indische Oceaan, maar maakt grote dromen waar. Een huwelijksreis naar Mauritius is iets waar de meeste bruidsparen enkel van kunnen dromen. Ben jij klaar voor een droomvakantie? Een huwelijksreis waar je nog jaren over na kunt praten? Een reis waar jullie als nieuwbakken echtpaar van en met elkaar kunnen genieten? Een huwelijksreis naar Mauritius ligt dichter binnen handbereik dan je zou denken!

Geniet van een tropische huwelijksreis

Dagen doorbrengen in een hangmat met een glaasje cocktail en je geliefde binnen handbereik. Dat klinkt bijna als een droom, nietwaar? Een huwelijksreis naar Mauritius kan die droom werkelijkheid laten worden. Mauritius staat bekend om haar langgerekte stranden, heldere zee, palmbomen en geweldige bezienswaardigheden. Een vakantie naar Mauritius staat voor een tropische beleving. Voor veel mensen lijkt de wens voor een tropische vakantie bijna onbetaalbaar. Die gedachte is echter onjuist. Een vakantie naar Mauritius is in verhouding juist enorm voordelig. De vliegticket beslaat het grootste gedeelte van de kosten. Je bent dan ook aanzienlijk minder kwijt als je voor een langere periode op vakantie gaat. Dat hoeven we jou en je partner natuurlijk geen tweede keer te zeggen. Genieten op een tropisch eiland in de Indische Oceaan… een droombestemming voor velen.

Wellness resorts

In Mauritius weten ze pas écht hoe ze toeristen optimaal kunnen laten genieten. Willen jullie op de huwelijksreis enkel in de watten gelegd worden? Dan ben je bij dit eiland aan het juiste adres. Mauritius kent talloze luxueuze hotels en resorts. Ook is het mogelijk om in zogenoemde wellness resorts te verblijven. Hier kun je optimaal ontspannen met je geliefde aan je zij. Even alle stress van de bruiloft afblazen en samen genieten van de mooiste verhalen en tijd voor elkaar. Leer je liever de lokale bevolking kennen en volstaan kleine hotelletjes? Ga dan voor een boetiek hotelletje aan de oostkust. Hier vind je minder toeristen omdat de prijzen voor de resorts en hotels wat hoger zijn, maar je kunt wel uitgebreid kennis maken met de locals en de gebruiken en tradities op dit kleine eilandje.

Helemaal ingericht op jouw droom ‘honeymoon’

Mauritius wordt jaarlijks bezocht door duizenden honeymooners. Het is de plek bij uitstek om jouw huwelijksreis te vieren. Door de enorme vraag naar accommodaties voor nieuwbakken bruidsparen, zien we dat het eiland steeds meer ingericht wordt op deze zogenoemde honeymooners. Er zijn enorm veel plekken waar je kunt genieten van uitgebreide resorts of andere speciale behandelingen die enkel tijdens een huwelijksreis geboekt kunnen worden. Op huwelijksreis in Mauritius betekent lekker luieren, je warmen aan de zon en enkele uitstapjes maken over het eiland. Het eiland is niet geschikt om dagenlang te reizen, deze is immers niet groter dan provincie Limburg in ons land. Hierdoor heb je echter wel heel veel tijd voor elkaar. Tijd om te praten over jullie toekomst als getrouwd stel en tijd om tot rust te komen na alle stress omtrent de huwelijksdag. Jullie huwelijk krijgt een vliegende start op Mauritius!